Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun ustasının efsane oyunu, beşinci kez karşınızda: İşte o oyun, sundukları ve indirme bağlantısı
Oyun bazı ulkelerde sadece online olarak satışa sunuldu
Strateji oyunlarının en buyuk isimleri arasında yer alan Sid Meier's Civilization 5 sevenlerinin karşısına cıkıyor
Bazı ulkelerde...
Oyun ustasının efsane oyunu, beşinci defa karşınızda: İşte o oyun, sundukları ve indirme bağlantısı
Oyun bir takım ülkelerde yalnızca online olarak satışa sunuldu
Taktik oyunlarının en büyük isimleri aralarında yer alan Sid Meier's Civilization 5 sevenlerinin karşısına çıkıyor
Bir Takım...
Sid Meier’s Civilization 6 için yeni ek paketler yayınlanmaya devam ediyor. Daha evvelden sıra tabanlı strateji oyunu için beş farklı ek paket yayınlayan geliştirici stüdyo, artık de Civilization 6 Portekiz paketi ile bir arada karşımıza çıktı.
Civilization VI – New Frontier Pass’ın altıncı ve...
Selamun aleykum beyler aylar sonra metin2 ye basladım ve çok aptalca bir sorunla karsılastım önceden bu pcde oynuyordum sorun yoktu sımdı olmaya basladı kurunca sorunuma gelirsek oyunu açıyorum hıc bırsey olmuyor, acılıyor ama oyunda hareket edeyım bıseye basayım hemen donuyor dıyelm ekranı...
Arkdaşlar ben arkdaşımdan lord of the rings conquest arkdaşımın bilgisayarında sorunsuz çalısıyor bide onun pc özellikleri benden düşük ama sonrusuz bide çok az kasarak çalıştırdı bende oyunu beyenip arkadaşımdan aldım 2 dvd rarlıydı bide çıkartana kadar canım çıktı oyunu yükledim o da sürdü...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.