Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çoban Kavurma

Çoban Kavurma
0
48

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
coban-kavurma.jpg

Çoban Kavurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 600 gram kuzu kuşbaşı et
  • 1 adet soğan
  • 4-5 diş sarımsak
  • 2 yeşilbiber
  • 1 kırmızıbiber
  • 2 domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Toz kırmızıbiber
  • Kimyon
  • Kekik

Çoban Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye alınan et, suyunu salıp çekene kadar pişirilir (Kuzu eti yağlı olduğu için ayrıca yağ kullanmaya gerek yok. Şayet yağsız et kullanılacaksa kavurma işlemi 1 yemek kaşığı tereyağı + 2 yemek kaşığı zeytinyağında yapılır)
  2. Suyunu çeken etin üzerine sırayla yemeklik doğranan soğan ve sarımsaklar, kırmızı ve yeşilbiberler eklenir, kavurmaya devam edilir.
  3. Kabuğunu soyup küp doğradığımız domatesler de eklendikten sonra kısık ateşte pişmeye bırakılır.
  4. Altını kapatmaya yakın tuzu ve baharatları eklenir, sıcak sıcak servis edilir. Afiyet olsun.
Çoban Kavurma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Çoban Kavurma Tarifi İçin Malzemeler 500 gram küçük doğranmış kuzu kuşbaşı1 büyük soğan5 diş sarımsak2 adet yeşil biber1 adet kırmızı biber½ çay bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı pulbiber Çoban Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Çoban Kavurma Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo kuzu kuşbaşı1 adet soğan3 diş sarımsak2 yemek kaşığı salça3 adet sivri biber2 yemek kaşığı tereyağı1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı tuz3 su bardağı su Çoban Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle kuzu kuşbaşı etimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Kaymaklı Çoban Kavurma Tanımı İçin Malzemeler 2 tane kuru soğan2 tane kırmızı biber700 gram kuzu eti50 gram kuyruk yağı1 yemek kaşığı kaymak1 tatlı kaşığı zeytinyağıBir ölçü tuz7-8 diş sarımsak Kaymaklı Çoban Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Zeytinyağı tavaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Zerzevatlı Çoban Kavurma Tanımı İçin Materyaller Çoban kavurma için 500 gram dana etPul biberKarabiberTuzYarım yemek kaşığı salça1 adet kapya biber1 adet çarliston biberYağ Zerzevat için 1 bağ maydanoz1 adet soğanYarım yemek kaşığı salçaSummakPul biberTuz Zerzevatlı Çoban Kavurma Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Lokum Üzere Çoban Kavurma Tanımı İçin Gereçler Yarım kilo kuşbaşı dana eti2 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet kuru soğan1 diş sarımsak2 adet sivri biber2 adet domates1 tatlı kaşığı salça1 çay bardağı sıcak suTuz, karabiber, pulbiber, kekik( damak zevkinize göre) Lokum Üzere Çoban Kavurma Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt