Coco Star Pasta Tanımı İçin Materyaller
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 4 çay kaşığı kakao
- 1 adet kabartma tozu
- 1 adet vanilya
- 2 su bardağı un
- 2 su bardağı ılık su
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- 1 yemek kaşığı granül kahve
- 2 su bardağı süt
- 2 adet kremşanti
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- 1 adet krema
- 80 gram bitter çikolata
- Ceviz yahut fındık nazaran (İsteğe bağlı)
Coco Star Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve toz şekeri güzelce karıştırıyoruz.
- Süt ve sıvı yağ ekleyip tekrar karıştırıyoruz.
- Kakao, kabartma tozu, vanilya ve un ekleyip tekrar karıştırıyoruz.
- Borcamı sıvı yağ ile fırçalıyoruz.
- 170 derecede 30-35 dakika pişiriyoruz.
- Fırından çıkarınca dinlendiriyoruz.
- Başka bir kapta ılık su, toz şeker ve granül kahveyi uygunca karıştırıyoruz.
- Keki ıslatmak için üzerine yaydırıp yarım saat bekletiyoruz.
- Süt ve kremşantiyi yeterlice çırpıyoruz.
- Pudra şekeri ve hindistan cevizi ekleyip tekrar çırpıyoruz.
- Buzlukta 1 saat bekletiyoruz.
- Borcamın üzerini uygunca yaydırıyoruz.
- Başka bir kapta bitter çikolata ve kremayı karıştırarak eritiyoruz.
- Altını kapatıp soğuyunca borcama yaydırıyoruz.
- Buzdolabında 1 gece bekletip servis edebilirsiniz.
- Dilerseniz rondodan geçirilmiş fındık ceviz ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.