
Cocostar Çikolata Topları Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket sade kremşanti
- 1 çay bardağı soğuk süt
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
- 2 su bardağı hindistan cevizi (bardak ölçüm (200 ml, 1 bardaktan sonrasını kontrollü ekleyip kıvamına göre azaltıp yada çoğaltabilirsiniz. Ele dağılmadan yuvarlanacak kıvamda olmalı.
- 2 paket sütlü çikolata
Cocostar Çikolata Topları Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Süt ile krem şanti çırpılır. Üzerine bir bardak hindistan cevizi eklenip karıştırılır.
- Kalan hindistan cevizi yavaş yavaş eklenip karıştırılır. Dağılmadan yuvarlandığında kıvam tamamdır.
- Dilerseniz içine tercihe bağlı birer fındık veya badem koyabilirsiniz. ( olmasada olur ).
- Bir kaseye çikolatalarımız ve 1 yemek kaşığı sıvı yağ alınır. Suya temas etmeyecek şekilde çaydanlık üzerine yerleştirilir. Su kısık şekilde kaynamalı. Çikolatalar karıştırılarak eritilir. Toplarımız erittiğimiz çikolataya bulanır ve yağlı kağıt üzerine dizilir.
- Çikolata kısmı donduktan sonra servis yapılır.