Cocostar Çikolata Tanımı İçin Materyaller
- 2 paket kremşanti
- 1 çay bardağı süt
- 2-2 buçuk su bardağı hindistan cevizi
- 2.3 tatlı kaşığı dolusu yenilebilir hindistan cevizi yağı( gratis marketlerde bulabilirsiniz)
- 2 paket bitter(72gr lık paketlerden)
- 1 paket sütlü çikolata (toplamda 216
- Beyaz çikolata(benmari yordamı eritilmiş
Cocostar Çikolata Tanımı Yapılışı
- Öncelikle süt, kremşanti ve hindistan cevizi yağı birlikte çırpılır.
- Katı bir kıvam olacak daha sonra 2 yada 2 buçuk su bardağı hindistan cevizini ekleyip karıştırın.
- Beklemeden elinizle form verip buzdolabına kaldırın. (toplamda 13 adet filan çıkıyor)
- 1 saat kadar bu halde buzdolanın da kalması gerekiyor.
- Bu değerli zira dolapta beklemezse sıcak çikolata
- Çok az gereç ile bu kadar lezzetli ve bu kadar görkemli bir tatlı tanımı istemisiniz????.
Emeğimin karşılığı olarak lütfen bir ????dahi olsa bırakın ve lütfen beğenmeden geçmeyin????.