
Cocostar Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 3 yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 çay bardağı süt
- 2 yemek kasıgı kakao
- 1 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 çay bardağı süt
- 1 buçuk çay bardağı süt
- 1 paket krem şanti
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 buçuk su bardağı hindistan cevizi
- 1 kutu krema
- 160 gr bitter yada sütlü çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Yapılışı
- Yumurtayla şekeri 5 dk çırpın. Sonra sütü ek edin.
- En son katı materyalleri ek edin.
- Çemberli kek kalıbına dökün.
- 170 derecede pişirin.
- Krem santiyi sütle çırpın.
- Üzerine erimiş ve soğumuş tereyağ pudra şekeri ve hindistan cevizi döküp karıştırın. Hazır olsun.
- Ganaj için; Kremayı bir kaba döküp olacağa alın.
- Hafif kaynamaya başlayınca altını kapat çikolatayı ek edin.
- Çikolata eriyene kadar karıştırın. Ilısın.
- Kek piştikten sonra soğuyunca üzerine sütü dökün.
- Keki çemberin içine aldın kesinlikle.
- Sonra üstüne kremasını koyup düzeltin.
- En son ılıyan ganajı üzerine döküp dolapta en az 3- 4 saat bekleyin.