Cocostar Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket kakaolu petibör bisküvi
- 1 paket yulaflı bisküvi
- 1 yemek kaşığı kakao
- 3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
- Yarım su bardağı süt
- 1 su bardağı ceviz
- 2 paket sade krem şanti
- 1 su bardağı süt
- 1.5 su bardağı hindistan cevizi
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 paket sıvı krema
- 80 gram sütlü çikolata
- 40 gram bitter çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci olarak bisküvi ve cevizleri rondoya alıp çekelim.
- Erittiğimiz tereyağını, sütü ve kakaoyu ekleyip karıştıralım tepsiye dökelim ve uygunca bastırıp tabanı hazırlayalım.
- Krema için krem santi ve sütü çırpıp hindistan cevizini de ekleyelim.
- Daha sonra hazırladığımız tabanın üzerine dökelim.
- Son olarak sıvı kremayı ısıtıp çikolataları atalım ve düzgünce karıştırıp çikolata sos elde edelim ve en üst katman olarak dökelim.
- Pastamızı buzdolabında 1 saat dinlendirelim.Afiyet olsun. .
Cocostar Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı