Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 2 yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı süt
- 1 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 2 paket kabartma tozu
- Keki ıslatmak için 1 su bardağı süt
- 1 paket krem şanti
- 1,5 su bardağı süt
- 2,5 su bardağı hindistan cevizi
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 paket krema
- 80 gram sütlü çikolata
- 80 gram bitter çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle 26 cm lik kelepçeli kalıbımızın altını yağlı kağıt ile kaplayalım.
- Çırpma kabına yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çırpalım.
- Diğer materyalleri de ekleyerek karıştıralım.
- Hamuru kelepçeli kalıba döküp 170 derecede 25-30 dakika denetimli bir halde pişirelim soğumaya bırakalım.
- Soğuduktan sonra sütü dökeceğiz ????
- Üzeri için krem şanti ve sütü alıp kıvam alana kadar karıştıralım. Öbür gereçleri de ekleyelim karıştıralım.
- Çikolata sos için kremayı kaynama noktasına getirelim. İçine çikolataları atıp eritelim.
- Soğuyan keke sütü döküp krem şantili harcı yayalım en üstüne de çikolatalı ganajı döküp dolaba koyalım yaklaşık 3-4 saat beklemesi lazım.
Cocostar Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı