Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı süt
- 1 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 su bardağı süt (ıslatmak için)
- 1 paket kremşanti
- 1,5 çay bardağı süt
- 2 su bardağı hindistan cevizi
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
- 200 ml sıvı krema
- 200 gram çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak kekimizi yapalım. Bir kabın içerisinde yumurta ve şeker köpük köpük olana kadar çırpalım.
- Sonra süt, ve kuru materyalleri ekleyelim.
- Kelepçeli kalıp içerisine yağlı kağıt serelim ve harcı dökelim.
- 180 derece evvelden ısıtılmış fırında yaklaşık yarım saat pişirelim. 20dakikadan sonra denetim edebilirsiniz.
- Pişen keki soğuması için kenara alalım.
- 1 paket şantiyi süt ile çırpalım. İçerisine hindistan cevizi ve pudra şekeri ekleyelim.
- Ganaj için kremayı kaynama noktasına gelene kadar ocakta tutalım. Sonra içerisine çikolatayı ekleyelim karıştıralım.
- Soğuyan keki süt ile ıslatalım ve hindistan cevizli harcı yayalım.
- Üzerine ise soğumuş olan ganajı yayalım.
- Süslemesi büsbütün zevkinize ilişkin????.Afiyetler olsun….
Cocostar Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı