Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 çay bardağı süt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı süt
- 1 paket kremşanti
- 1,5 çay bardağı süt
- 2,5 su bardağı hindistan cevizi
- 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri
- 200 ml sıvı krema
- 160 gram çikolata (100 gram sütlü çikolata 60 gram bitter çikolata)
Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ile şekeri köpük kıvamı alana kadar çırpıp, sütü ve yağı ekleyip, karıştırın un, kakao, vanilya, kabartma tozunu eleyip harca ekli kelepçeli kalıba dökün 180 derece fırında pişirin.
- Kremşanti yaptıktan sonra hindistan cevizi ve pudra şekeri ekleyip karıştırın dolapta bekletin kek piştikten sonra üzerine sütü ekleyin 20 dakika bekletin kremşanti harcımızı üzerine sürün dolapta bir saat bekletin.
- Çikolatalı ganaj yapmak için bir tavaya kremayı ekleyin, ısınan krem üzerine çikolataları ekleyin karıştın ganaj ve pastanın üzerine dökün.
- 3-4 saat dolapta dinlendirilir. Dilediğiniz üzere süsleyin afiyet olsun.