Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 .5 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya ve kabartma tozunu
- 2 su bardağı un lakin denetimli ekleyelim
- 2 su bardağı hindistan cevizi
- 1 su .5 su bardağı süt
- 1 paket krem şanti
- 1 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 paket krema
- 80 gram sütlü çikolata
- 80 gram bitter çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kek için; şeker ve yumurtayı yeterlice çırpın, sonra tüm gereçleri ekleyip, karıştıralım.
- Dikdörtgen kelepçemize dökelim, yoksa elimizde borcamda olabilir.
- Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirelim iki katı kabaran kekimizi alalım.
- Soğuduktan sonra sütle ıslatalım üzerine hindistan cevizi sürelim.
- En son üzerine çikolatamızı döküp, bir gece dolapta dinlendirelim. İstediğimiz formda süsleyip, servis edelim afiyet olsun ????.