Cocostar Tadında Yulaf Lapası Tanımı İçin Gereçler
- 2.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi
- 200 ml yarım yağlı süt
- Yarım muz püresi
- 2 tatlı kaşığı hindistan cevizi
- 1 tatlı kaşığı kakao
- 1 tatlı kaşığı bal
Cocostar Tadında Yulaf Lapası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Muz hariç tüm gereçleri tencerede karıştırıp ocağa alıyoruz. Süt kaynamaya başlayınca ocağı kapatıyoruz.
- Muz püresini ekleyip yedirene kadar karıştırıp cam kaseye boşaltıyoruz.
- Soğuyunca buz dolabına koyuyoruz.
- Üzerini hindistan cevizi ile süslüyoruz. Ben akşamdan yapıp sabah kahvaltıda tüketiyorum. Tatlı isteğini karşılayan doyurucu bir lezzet. Cocostardan farksız bir tat.