Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cocuğun gelişiminde aile mi okul mu etkilidir

Cocuğun gelişiminde aile mi okul mu etkilidir
0
308

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cocuğu yetişmesinde aile mi okul mu etkilidir?

Cocuğun gelişimi, eğitimi ailesinde başlar Bu nedenle aile faktoru cocuk uzerinde cok etkilidir Cocuk eğitimine okulla devam eder Bu yuzden cocuğun gelişiminde hem aile hem de okul etkilidir

Similar threads

Çocuğu yetişmesinde aile mi mektep mu etkilidir? Çocuğun gelişimi, eğitimi ailesinde başlar böylece aile faktörü çocuk üstünde fazla etkilidir Çocuk eğitimine okulla devam eder Bu yüzden çocuğun gelişiminde ayrıca aile keza de mektep etkilidir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
imagescocugaderscalistiramayanvelilereoneriler5b085e41c51d5 Cocuğu Ders Calışmayan Anne Babalar icin Oneriler; Okullarda somestr tatiline sayılı gunler kala ve neredeyse ilk donemin bittiği bu gunlerde hala ders calışmaya adapte olamamış oğrenciler var Evlerde ders calışma konusunda ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Cocuğun gelişiminde eğitimin onemi nedir? Cocuk gelişiminde, hem eğitimin hem de cevrenin onemi ve rolu vardır Cunku ikisi, birbirine sımsıkı bağlıdır Cocuk once en yakın cevresinden yani ailesinden eğitim alır Bu eğitim başka cocuk ve buyuklerle ilişki kurmaya başladığında ise bu yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
imagescocukveanaokulu5af7b7429b317 Cocuğum anaokulu Anaokulu Secimi Nasıl Olmalı Anaokuluna Uyum sureci Psikolog Eda Gokduman “Okula uyum surecinde aile ve okul birlikte calışmalıdır Aile ve okul tarafından uygulanan davranış bicimleri aynı olmalıdır “ ve merak edilenleri sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
Cocuğu Hangi Kurslara Gondermeli, Cocuklar icin kurs secimi Cocuğunuza En Uygun Eğitim Hangisi? Cocuğun ozelliklerine en uygun eğitimin onun kapasitesi ve yetenekleriyle ortuşmesi gerektiğini soyleyen Cocuk Psikiyatrisi Gokce Kucukyazıcı, ailelerin işine yarayacak bilgiler sunuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt