Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çocuklarda Kulak Kızarması

0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Çocuklarda Kulak Kızarması hakkında ilk olarak bilinmesi gerekenler

Çocuklarda kulak kızarmasının neden ve belirtileri nelerdir? Çocuklarda öfke kontrolünün sağlanması, çocuklarda bulaşıcı hastalıklardan korunma yolları, alerjik rinit, crp yüksekliği ve kulak kızamığı hakkında tüm merak ettikleriniz ve nebati tedavi yöntemleri bu makalemizde yer almaktadır

KULAK KIZARMASI NEDENLERİ KULAK KIZARMASI TEDAVİSİ

Kulak kızarması öbür bir durumdur Ortalıkta dolaşan kulak kızarmasının migren işareti olduğuna dair söylemler alsamda ben kulak kızarmasının migren habercisi olduğuna inanmıyorum

Çünkü bende kulak kızarması yaşıyorum ve hiç de migren ağrılarımın olduğunu kulak kızarmasısanmıyorum Ayrieten çok gıcık bir durum kulak kızarması kendi canı ne süre isterse o süre geçiyor Ben kulak kızarmasının nedenini coşku stres sıcak soğuk değişiklikleri gibi nedenlere bağlıyorum Çünkü doktorumla görüştüğüm vakit kulak kızarması hakkında bunun bir hastalık olmadığını söyledi

Sahiden kulak kızarması olduğu zaman hiç takmamak gerekiyor Fakat sıcaklık hissetmesen kızardığında takmıyacam da Ama şu da bi reel oysa kulağınız kızardığı vakit elinizle soğutmaya, su tutmaya yada kaşımaya çalışmamakta fayda var *

858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt