Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çocukluğumun Doğal İlacı (Öksürük Kesici)

Çocukluğumun Doğal İlacı (Öksürük Kesici)
0
40

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
cocuklugumun-dogal-ilaci-oksuruk-kesici.jpg

Çocukluğumun Doğal İlacı (Öksürük Kesici) Tarifi İçin Malzemeler

• 3 yemek kaşığı bal
  • 3 yemek kaşığı nar ekşisi

Çocukluğumun Doğal İlacı (Öksürük Kesici) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bir kapta nar ekşisi ve balı güzelce karıştırıyoruz.
  2. Gece yatmadan ve sabah kalkınca bir yemek kaşığı yiyoruz deneyecek olanlara şifa olsun ????.
Not: nar ekşisi hakiki olursa iyi olur markettekiler pek işe yaramıyor ve benim balım biraz donmuştu o yüzden koyu kıvamlı oldu bilginize ????????.

Çocukluğumun Doğal İlacı (Öksürük Kesici) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Doğal Öksürük İlacı Tarifi İçin Malzemeler 1 adet kara turp1 tatlı kaşığı süzme bal Doğal Öksürük İlacı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Merhabalar havalar soğudu ee haliyle rahatsızlıklar meydana geldi çeşitli ilaçlardansa benim gibi doğal yöntemi tercih edenler için bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Öksürük Kesici Bomba Tarifi İçin Malzemeler 3 yemek kaşığı dolusu bal1 çay kaşığı dolu toz tarçın1 çay kaşığı dolu toz zencefil Öksürük Kesici Bomba Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Uygun bir kapanan küçük kavanoza balımızı koyuyoruz. Oda ısısında olsun ki karıştırması kolay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Doğal Öksürük Kesici Şurup Tarifi İçin Malzemeler *1 tane kırmızı veya siyah *turp *2 tatlı kaşığı bal Doğal Öksürük Kesici Şurup Tarifi Yapılışı Turp yıkanır içi dibine kadar oyulur çok ince oymayın ve dibini delmeyin bir bardağın üzerine bırakın içine balı doldurun, ağzını oymuş olduğunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Etsiz Çiğköfte Tarifi İçin Malzemeler 4,5 su bardağı esmer köftelik bulgur (kişi sayısına göre bulguru eksiltip artırabilirsiniz)1 adet büyük boy kuru soğan2 diş sarımsak1 yemek kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı domates salçası1 çay bardağı sıvı yağ1 su bardağı domates sosu yada(1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Doğal Öksürük Giderici (Deneyin Bana Dua Edin) Tarifi İçin Malzemeler 3 tatlı kaşığı süzme bal2.5 tatlı kaşığı sirke3 tatlı kaşığı limon1 çay kaşığı ucuyla tarcın Doğal Öksürük Giderici (Deneyin Bana Dua Edin) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bütün malzemeyi bi küçük kaseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,477Konular
981,290Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt