Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çok Basit Bir O Kadar Da Değişik Bir Tat Fava

Çok Basit Bir O Kadar Da Değişik Bir Tat Fava

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
cok-basit-bi-o-kadar-da-degisik-bi-tat-fava.jpg

Çok Kolay Bir O Kadar Da Değişik Bir Tat Fava Tanımı İçin Malzemeler

• 1 su bardağı kırmızı mercimek
  • 5 su bardağı su
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı nar eşkisi
  • 1 diş sarımsak

Çok Kolay Bir O Kadar Da Değişik Bir Tat Fava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kırmızı mercimeğimizi ice yıkayalım ve keyifli 5 su bardağı su ile haşlayalım.
  2. Suyunu çekinceye kadar haşlamaya devam edelim.
  3. Suyu çekince tabağımıza alalım.
  4. Üzerine bol zeytin yağ ek edelim .
  5. Sarımsağımızı rendeleyelim ve üzerine 1 tatlı kaşığı tatlı nar eşkisi gezdirelim.Artık bana bana yemeye hazır????.
Çok Kolay Bir O Kadar Da Değişik Bir Tat Fava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fava Tarifi İçin Malzemeler 400 gram kuru iç bakla2 adet orta boy soğan1 tatlı kaşığı tuz2 silme çorba kaşığı şeker1 çay bardağı zeytinyağÜzerini 3 parmak geçecek kadar su Fava Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Biz 3 kişi olduğumuz için yarım ölçek kullandım tarife göre. Kuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Bakla Fava Tanımı İçin Malzemeler ️2 su bardağı kuru bakla️2 baş kuru soğan️1 küçük çay bardağı zeytinyağı️1 tatlı kaşığı tuz Süslemek için; ️Dereotu️Zeytinyağı Bakla Fava Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Baklayı bir gece evvelce ısladım. Düdüklü tencere ye üç parmak geçecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Tekmil Fava Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağı kuru bakla1 tane soğan1 tane kırmızı soğanyarım demet dereotu1 çay kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı silme tuzZeytinyağı Tekmil Fava Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Baklaların üzerine 5 su bardağı su ek edip düdüklüde 20 dakika pişirin. Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Fava Efsane Lezzet Tarifi İçin Malzemeler 1/2 (yarım) kg kuru iç bakla1 orta boy kuru soğan1/2 (yarım) su bardağı zeytinyağı1,5 tatlı kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı tuz (damak zevkine göre arttırılabilir) Üzeri için: 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı1 limonDereotu Fava Efsane Lezzet Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Tavuklu Maklube (İlk Kez Yaptım Ve Muhteşem Bir Tat Oldu) Tarifi İçin Malzemeler 1 adet büyük boy patates1 adet soğan2 tane patlıcanTavuk göğsü1.5 çay bardağı pirinç1 tatlı kaşığı köri1 çay kaşığı tuz Tavuklu Maklube (İlk Kez Yaptım Ve Muhteşem Bir Tat Oldu) Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt