iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar daha yaşım 19 fakat kafamın orta kısmında saçlarım AŞIRI derecede dökülmeye başladı ve suanki hali acayip bir derecede gevşemiş altaki derisi belirlenmiş oluyor kısacası cok fakat cok dökülmüş
Yeminederimki utanıyorum artık saçlarımın dökülmesinden ya bu yıl ne olduysa cok sinir stresli gecti ondanmı bilmiyorum yasım daha 19 saçlarım dökülmeye başladı az önce lavaboda ilac sürüyordum saçlarıma dökülen saçların ortalamsı 30 40 tel arasıydı cok morelim bozuldu
birincil gittim doktor kan tesi yaptı shen min ilacını verdi ve kullanıyorum
ikilci doktora gittim oda bir kac acıklama yaptı ve verdiği ilaçlar
FERRUUM FORTETOL FORTKETORALBİR TANEDE ÖZEL KARIŞIM VERDİ SAÇ DİBLERİNE SÜRÜYORUM
DİYER DOKTORDA DEMİR EKSİKLİĞİ İCİN İLAC VERDİ
VE BENİM SORUM ŞU BU İLAÇLARI UYUMLU BİR ŞEKİLDE ALIYORUM BUNDAN SONRA BU DÖKÜLEN SAÇLARIMIN YERİNE SAÇ CIKARMI YOKSA DÖKÜLMEYE DERMAN EDERMİ BU SAÇLAR DÖKÜLÜRKEN KÖKDENMİ ACABA DÖKÜLYOR BİLMİYORUM
YANİ DÖKÜLEN SAÇLARIN YERİNE BITMIŞ SAÇ CIKARMI YAHUT KALICI DÖKÜLMEMİ ?
LÜTFEN AZICIK AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM
Yeminederimki utanıyorum artık saçlarımın dökülmesinden ya bu yıl ne olduysa cok sinir stresli gecti ondanmı bilmiyorum yasım daha 19 saçlarım dökülmeye başladı az önce lavaboda ilac sürüyordum saçlarıma dökülen saçların ortalamsı 30 40 tel arasıydı cok morelim bozuldu
birincil gittim doktor kan tesi yaptı shen min ilacını verdi ve kullanıyorum
ikilci doktora gittim oda bir kac acıklama yaptı ve verdiği ilaçlar
FERRUUM FORTETOL FORTKETORALBİR TANEDE ÖZEL KARIŞIM VERDİ SAÇ DİBLERİNE SÜRÜYORUM
DİYER DOKTORDA DEMİR EKSİKLİĞİ İCİN İLAC VERDİ
VE BENİM SORUM ŞU BU İLAÇLARI UYUMLU BİR ŞEKİLDE ALIYORUM BUNDAN SONRA BU DÖKÜLEN SAÇLARIMIN YERİNE SAÇ CIKARMI YOKSA DÖKÜLMEYE DERMAN EDERMİ BU SAÇLAR DÖKÜLÜRKEN KÖKDENMİ ACABA DÖKÜLYOR BİLMİYORUM
YANİ DÖKÜLEN SAÇLARIN YERİNE BITMIŞ SAÇ CIKARMI YAHUT KALICI DÖKÜLMEMİ ?
LÜTFEN AZICIK AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM