Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar daha yaşım 19 fakat kafamın orta kısmında saçlarım AŞIRI derecede dökülmeye başladı ve suanki hali acayip bir derecede gevşemiş altaki derisi belirlenmiş oluyor kısacası cok fakat cok dökülmüş
Yeminederimki utanıyorum artık saçlarımın dökülmesinden ya bu yıl ne olduysa cok sinir...
Hamilelik ihtimali varmıdır ?Sizce hamilemiyim 4 ay once (31 temmuz 2019) de sevgilimle surtunmeli bi iliskimiz oldu ama cinsel organina girme gibi bir durum yasanmadi yinede islaklik olup olmadigini bilmiyoruz bizde cok korktuk ve 1 gun daha sonra ertesi gun hapi kullandim adetim gecikti...
Ebook mu, normal kitap mı? Arkadaşlar şu son günlerde adamakıllı aklıma yatan bir konuda size danışmak istedim Ebook sıradan kitaptan daha mı iyi? Kuşkusuz olağan kitabın yerini tutamaz lakin ebook ayrıca ağaçların azalmasını önlüyor ayrıca de ansızın artı kitabı netten indirip...
Ofis ve ev salonlarını süsleyen desenli, iri yapraklı Difenbahya bitkisi güzelliğinin yanı sıra zararlı da olabilmektedir Ağlayan çiçek adıyla da tanınmış olan bitkiye bu ismini veren olay fazla sulandığı ve havanın nem oranı yüksek olup yeterli terleme yapamadı zamanlarda topraktan aldığı suyu...
Bilemedim hamilemiyim ? Yardım lütfen Merhaba arkadaşlar Günlerdir forumunuzu peşine düşüp takip ediyorum içimi rahatlatıyor ve heyecanlandırıyorsunuz Üye olup bende sormak istedim tecrübeli arkadaşlara Eşimle yeni bebek kararı aldık ve geçen adetimden daha sonra denemelere başladık 9 gün...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.