Çok Kolay Frambuazlı Rulo Pasta Tanımı İçin Materyaller
Bardak ölçüm 200ml
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağından 1 parmak az şeker
- 2 pk vanilya
- 1 su bardağı un
- 1 pk kabartma tozu
- 400 ml krema
- Almanyadakiler/ paradiescreme vanille
- Türkiyedekiler creme ole vanilya
- Taze frambuaz
Çok Kolay Frambuazlı Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta,şeker ve vanilyayı 5 dk çırpın.
- Un ve kabartmatozunu da ekleyip çırpın.
- Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine kek harcını yayın.
- Evvelce ısıttığınız 180 derece 10dk pişirin.
- Pak ve nemli bir mutfak havlusuna çıkarttığınız keki zıt çevirin ve daha sıcakken sarın.
- Crem oleyi ve kremayı çırpın.
- Soğuyan kekin pişirime kağıdını çıkartın üzerine kremayı yayın,frambuazları üzerine serpin.
- Keki mutfak havlusu yardımıyla rulo haline sarın.
- Üzerini krema ve frambuazla süsleyip 3 saat dolapta dinlendirin.
Çok Kolay Frambuazlı Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı