Kandil Simidi Tarifi Nasıl Yapılır?
imagescokkolayvelezzetlikandilsimiditarifinasilyapilir5ad3c587dd1f5
Kandil Simidi Tarifi Nasıl Yapılır?
Malzemeler
200 gr Oda sıcaklığında margarin,
1 cay bardağı yoğurt,
1 cay bardağı sıvı yağ,
1 yumurta ( sarısı icine akını ustune surulecek,)
1 cay kaşığı tuz,
1 cay kaşığı şeker,
Kabartma tozu,
Aldığı kadar un,
Susam
Yapılışı;
Tum malzemeleri iyice yoğuruyoruz, ardından unu ve kabartma tozunu ilave ediyoruz, ve yoğurmaya devam ediyoruz kulak memesi kıvamına geldi mi, ceviz buyukluğunde alıp yuvarlak daire şekli verip once yumurta akına sonra susama buluyoruz tepsiye dizip, 180 derecede hafif pembe oluncaya kadar pişiriyoruz
Afiyet Olsun
imagescokkolayvelezzetlikandilsimiditarifinasilyapilir5ad3c587dd1f5
Kandil Simidi Tarifi Nasıl Yapılır?
Malzemeler
200 gr Oda sıcaklığında margarin,
1 cay bardağı yoğurt,
1 cay bardağı sıvı yağ,
1 yumurta ( sarısı icine akını ustune surulecek,)
1 cay kaşığı tuz,
1 cay kaşığı şeker,
Kabartma tozu,
Aldığı kadar un,
Susam
Yapılışı;
Tum malzemeleri iyice yoğuruyoruz, ardından unu ve kabartma tozunu ilave ediyoruz, ve yoğurmaya devam ediyoruz kulak memesi kıvamına geldi mi, ceviz buyukluğunde alıp yuvarlak daire şekli verip once yumurta akına sonra susama buluyoruz tepsiye dizip, 180 derecede hafif pembe oluncaya kadar pişiriyoruz
Afiyet Olsun