Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cok Kolay Yarma Haşlaması (Aşurelik Buğday)

Cok Kolay Yarma Haşlaması (Aşurelik Buğday)
0
70

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
86
Puan
48
F-D Coin
0
Cok Kolay Yarma Haşlaması (Aşurelik Buğday) Tarifi İcin Malzemeler

*4 litre su
*1 kg buğday

Cok Kolay Yarma Haşlaması (Aşurelik Buğday) Tarifi Yapılışı Selemlar herkese ramazan deyince ilk aklıma gelen yoğurtlu yarma corbası, oyle saatlerce uğraşmadan kendi halinde yumuşacık buğdaylarımız hazır bilindiği gibi buğday gec pişen bir bakliyattır
Gelelim tarifimize,

1
*Suyu duduklu tencereye alıp kaynamaya bırakalım O kaynarken buğdayımızı gozden gecirip iyice yıkayalım
*Kaynayan suya buğdaylarımızı atıp ateşten alıp duduklunun kapağını kapatalım Aynı yoğurt mayalar gibi tenceremizi sıkıca saralım
*4 veya 5 saat bu şekilde bekleyelim sonra acıp istediğiniz gibi kullanabilirsiniz Ben buzdolabı poşetlerine paylaştırıp buzluğa atıyorum, kullanacağım zaman cıkarıp direk kullanıyorum Afiyet olsun
 
858,481Konular
981,444Mesajlar
29,608Kullanıcılar
diyar123Son üye
Üst Alt