iltasyazilim
FD Üye
Çok Lezzetli Havuçlu Toplarım Tarifi İçin Malzemeler
*4 adet büyük boy havuç
*1 çay bardağı toz şeker
*1 çay kaşığı tarçın
*1 pakete yakın petibör bisküvi
Üzeri için
*Fıstık
*Hindistan cevizi veya ceviz içi
Çok Lezzetli Havuçlu Toplarım Tarifi Yapılışı Hazırlanışı bir o kadar kolay ve çok lezzetli olan havuçlu toplar tarifimi sizlerle paylaşmak istedim
1
*Önce havuçlarımızı soyup rendeliyoruz Üzerine bir bardak şekeri ve tarçını ekleyip bir tavaya alıp kısık ateşte suyunu bırakıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz Bu işlem yaklaşık 5 dk sürüyor
*Daha sonra bisküvilerimizi robottan geçiriyoruz
*Havuçlar soğuduktan sonra yavaş yavaş bisküvileri üzerine ekleyip yoğuruyoruz
*Ben kıvamını şöyle ayarladım
*Robottan geçen bisküvileri havuçların üzerine az az döküp yoğurdum Bir defada hepsini karıştırmadım
*Sonra katı veya cıvık bir yapıda olmasın diye
*Biraz katılaşan karışımı elimizde yuvarlayarak ister hindistan cevizi ister fıstığa buluyoruz Afiyet olsun ??
*4 adet büyük boy havuç
*1 çay bardağı toz şeker
*1 çay kaşığı tarçın
*1 pakete yakın petibör bisküvi
Üzeri için
*Fıstık
*Hindistan cevizi veya ceviz içi
Çok Lezzetli Havuçlu Toplarım Tarifi Yapılışı Hazırlanışı bir o kadar kolay ve çok lezzetli olan havuçlu toplar tarifimi sizlerle paylaşmak istedim
1
*Önce havuçlarımızı soyup rendeliyoruz Üzerine bir bardak şekeri ve tarçını ekleyip bir tavaya alıp kısık ateşte suyunu bırakıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz Bu işlem yaklaşık 5 dk sürüyor
*Daha sonra bisküvilerimizi robottan geçiriyoruz
*Havuçlar soğuduktan sonra yavaş yavaş bisküvileri üzerine ekleyip yoğuruyoruz
*Ben kıvamını şöyle ayarladım
*Robottan geçen bisküvileri havuçların üzerine az az döküp yoğurdum Bir defada hepsini karıştırmadım
*Sonra katı veya cıvık bir yapıda olmasın diye
*Biraz katılaşan karışımı elimizde yuvarlayarak ister hindistan cevizi ister fıstığa buluyoruz Afiyet olsun ??
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.