Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çok mutsuzum

çok mutsuzum
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
çok mutsuzum merhaba, ben sevgilimden ayrıldım çok bunalıyorum dargın olduğumuz bir gün eski kız arkadaşı ve başka iki kızla daha yazışırken yakaladım kızdım bana takip ettiğini biliyordum sen beni niye takip ediyorsun diye kızdı haklıyken suçlu yaptı ben gönlümü almasını beklerken o başkalarıyla ilgileniyordu ayrıldım tek bir mesaj bile atmadı böylece rahat umursamaz ancak bu sıcacık tavırlarına dayanamıyorum ve beni umursamadan öteki kızlarla ilgilenmesine dayanamıyorum gerçekte kabahat bende hiç bir süre beni sevdiğini hissetmedim bir dost gibi gördü daima kesintisiz benden kaçtı sevgiliyiz diye adımız bile yoktu ve tam üç sene bekledim hep sevemediği için bişeleri etti Olur Ya unuturdum fakat o benim ayrıca arkadaşım hemde sevdiğimdi şimdi yalnız kaldım konuşacak dertleşecek kimsem yok kendimi büyük bir boşlukta hissediyorumcokmutsuzum5c5179bc64d08alt :( Frown :(  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt