Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çok Pratik Bir O Kadar Lezzetli Kabak Sarma

Çok Pratik Bir O Kadar Lezzetli Kabak Sarma

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
35
F-D Coin
94
cok-pratik-bir-o-kadar-lezzetli-kabak-sarma.jpg

Çok Pratik Bir O Kadar Lezzetli Kabak Sarma Tanımı İçin Materyaller

  • 5 adet yumurta
  • 2 tane orta uzunluk kabak
  • 1 tutam dereotu
  • Tuz
  • Karabiber
İçi için;
  • 250 gram süzme peynir yahut süzme yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tutam dereotu
  • Tuz

Çok Pratik Bir O Kadar Lezzetli Kabak Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak yarımdan biraz fazla kabağı rendeleyip, suyunu sıkalım.
  2. Kalan kabakları çok ince bir formda doğrayalım.
  3. Yumurtanın içine tuz ve karabiberi atıp köpürene kadar çırpalım.
  4. İçine dere otu ve rendelenmiş kabağı ek edip, karıştırıp, pişirme kağıdı serdiğimiz tepsiye dökelim.
  5. Üzerine kenarları üst üste gelecek formda kabakları dizelim.
  6. Evvelce ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık 20 dakika pişirelim herkeste farklıdır denetim edelim.
  7. Fırından çıkınca çabucak öbür bir pişirme kağıdın üzerine aykırı çevirip rulo yapalım. Soğumaya bırakalım.
  8. Süzme peynir yahut süzme yoğurtun içine sarımsak tuz ve dereotunu karıştıralım.
  9. Soğuyan kabağı açıp ortasına karışımdan sürüp, tekrar rulo yapıp, saralım. 1 saat buzdolabında dinlendirip servis edelim.
Çok Pratik Bir O Kadar Lezzetli Kabak Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt