Çok Pratik Börek Tanımı İçin Gereçler
- 4 adet yufka
- 1 yumurta
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- Peynir
- 1 çay bardağı süt
Çok Pratik Börek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle yumurtayı kıralım sütü yoğurdu yağı kabartma tozunu ekleyip karıştıralım.
- Tepsiye yağlı kağıdı serelim bir yufka bir karışım yapalım iki kat olunca peyniri koyalım.
- 180 derecelik fırında pişirelim böreğin birinci sıcağı çıktıktan sonra bir çay bardağı sütü üstüne gezdirelim.
- Üstünü bezle örtelim soğuyunca kesip servis edebiliriz afiyet olsun????.