Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok Pratik Fırında Karnabahar Kızartması

Çok Pratik Fırında Karnabahar Kızartması
0
74

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
cok-pratik-firinda-karnabahar-kizartmasi.jpg

Çok Pratik Fırında Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Materyaller

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 1 çay bardağı sıvı yağ (Ajda boy)
  • 1 çay kaşığı tatlı toz biber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 3 diş sarımsak

Çok Pratik Fırında Karnabahar Kızartması Tanımı Yapılışı

  1. Karnabahar yıkandıktan sonra fotoğraflardaki üzere yaklaşık 2 parmak kalınlığında kalın kalın kesilir.
  2. Kenarlardan kopan küçük kesimleri da kullanılıyor. Yanmaz kağıt serilmiş tepsiye konur.
  3. Bir kasede yağ, baharatlar ve rendelenmiş sarımsak karıştırılır ve fırçayla karnabaharın her iki yüzüne de sürülür.
  4. Evvelce ısınmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirilir.
  5. Taban sos yanına çok yakışıyor.Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
 
858,496Konular
982,165Mesajlar
30,106Kullanıcılar
kenansverSon üye
Üst Alt