Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çok Pratik Ve Çok Lezzetli Patates Salatası

Çok Pratik Ve Çok Lezzetli Patates Salatası
0
84

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
cok-pratik-ve-cok-lezzetli-patates-salatasi.jpg

Çok Pratik Ve Çok Lezzetli Patates Salatası Tanımı İçin Materyaller

• 3 adet büyük patates
  • 1 adet kuru soğan (Mor soğan)
  • Yarım demet maydanoz
  • 4-5 yaprak marul (Kıvırcık aysberg)
  • 1 kutu mısır
  • 4-5 adet salatalık turşusu
  • 4 kol taze soğan
  • Tuz
  • Pul biber
  • Karabiber
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Yarım limon suyu
  • Zeytinyağı

Çok Pratik Ve Çok Lezzetli Patates Salatası Tanımı Yapılışı

1. Patatesleri haşlayalım, soğuyunca da küçük küp küp doğrayalım.
  2. Tüm yeşillikleri yıkayıp inçe doğrayalım, kuru soğanı da küçük doğrayalım (Ben mor soğan tercih ediyorum)
  3. Mısır ve doğranmış salatalık turşusunu ek edip hoş karıştıralım.
  4. Bütün baharatları, nar ekşisini, limon suyu ve zeytinyağı ek edip karıştırdıktan sonra servis edebilirsiniz.

Similar threads

Çok Lezzetli Karışık Patates Salatası Tanımı İçin Gereçler 4 adet haşlanmış patates1 adet domates1 adet salatalık1 adet havuç (rendeleyelim)1 kol yeşil soğanYarım tutam maydanozAz birşey kara lahana2-3 kısım marul1 adet limonÇay bardağının 1/3 zeytinyağıPulbiber, tozbiber, nane, sumak, tuz Çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Kuskuslu Tavuk Salatası (Besleyici, Çok Lezzetli Pratik Nefis Tarif) Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı kuskus1 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tuzKuskusu haşlamak için sıcak su İç gereçleri; Konserve mısır ( isteğe bağlı)4-5 adet kornişon salatalık turşu1 tutam maydanoz1 tutam nane2-3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Patates Salatası Tanımı İçin Materyaller 4 adet haşlanmış patatesYarım demet marulYarım demet maydanozYarım demet dereotuMor lahana5-6 tane taze soğanBir kaç kısım nane2 adet havuç Sosu için; Yarım çay bardağı zeytinyağıTuz1 adet  limon suyu1 yemek kaşığı nar ekşisiPulbiberKarabiberNaneFesleğen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Çok Lezzetli Patates Salatası Tanımı İçin Materyaller 4 adet büyük patates3 adet büyük salatalık (Kabuğu soyulmamış)1 çay bardağı mısır10 adet kornişon tursu3 adet kırmızı köz biber (Çocuklar yemediği için ben kullanmadım)200 gram yoğurt2 yemek kaşığı mayonez2 diş sarımsakYarım demet dereotu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Patates Salatası Tanımı İçin Malzemeler 5 adet patatesHaşlamak için yeteri kadar su İçine katmak için; Yarım mor lahanaYarım demet rokaYarım demet maydanoz4 kısım taze soğan5 yaprak marul yahut kıvırcık Sosu için; ZeytinyağıTuzYarım limon suyuNar ekşisi Patates Salatası Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt