Çok Pratik Yağ Çekmeyen Mükemmel Sebzeli Pişi Tanımı İçin Gereçler
- 1 tane yumurta
- 1 su bardağı süt
- 3 su bardağından bir parmak eksik un
- 1 tane kabartma tozu
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 tane kırmızı kapya biber
- 1 tane yeşil biber
- Küçük bir kase doğranmış maydanoz
- Biraz dereotu
- 100 gram beyaz peynir
- Sıvı yağ
Çok Pratik Yağ Çekmeyen Harika Sebzeli Pişi Tanımı Yapılışı
- Yoğurma kabının içine sütü yumurta kabartma tozu ve tuzu karıştıklarım.
- İçine minik minik doğradıydınız zerzevatları ek edip karıştıralım .
- Unu denetimli bir formda ek edelim hafif ele yapışan bir hamur yoğuralım.
- Tezgahı unlayalım fazla incelemeden açalım çay bardağı ile keselim üzerine bıçakla çizik atalım.
- Kızartmak için yağı ısıtalım kızarma sürecini yaparken orta ateşte kızartalım ki içi hamur kalmasın.