Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben fazla utangacım bir kızla hiç konuşamıyorum bi kız var lakin camdan gelip birbirimize bakıyoruz lakin ben onun yanına gitmeyi utanıyorum bana tezgâhtar olun lütfen
merhaba arkadaşlar, ben sanaldan bir kızı seviyorum sanal deyince hemencecik kestirip atmayın lütfen sevginin yeri olmaz işte her neyse birbirimizi seviyoruz lakin çıkmak istemiyoruz bugün o da beni sevdiğini söyledi lakin ben azıcık utangaç olduğum için mesajla bile olsa kızla konuşamıyorum çok...
Arkadaşlar ben zorunlu bi olaydan dolayı okulda sını başkalaştırmak durumunda kaldım
Sınıfta bir kız var Ilk Olarak gözüm takılıyodu lakin olmaz diyordum
Kız zaten sınıfta fazla dikkat çekici biriydi Sonra meslek o fakat aşık oldum Yalnız Kızın Adı dışarıya hiç birşey bilmiyorum
Ben utangaç...
kendim için deil peki işim olmas böle şeylerle yakin bi arkim çaresiz durumda
okulda svdiği biri var ona her tenefüs bakıyormuş oda ona bakıyormuş lakin birbirleriyle hiç konuşmamışlar şimdi arkimde utangaç bi türlü konuşamıyor bana destek et diyo benimde aklıma bişe gelmio derhal yardım...
Arkadaşlar konu açmıştım şu anda ise bambaşka bi şart var kız yanıt vermiyor sosyal iletişim sayfasını kapatmış konuşamıyoruz kız aslında 2bina yanda oturuyor lakin ben fazla derecede utangacım gidip yüz yüze konuşamıyorum fakat yakın arkadaşı var kız benzer şekilde bizde yakınız yani yakın...
merhaba arkadaşlar ben 1 yıl önce bizim okulda bir kıza aşık olmuştum, çok peşinden koştum 1 sene baştan başa hiç yüz vermedi banaAralıksız dışladı ne yapsam yaranamadım en sonunda vazgeçtim sildim heryeden engelledim
2 gün önce en yakın arkadaşı bana geldi, ayşe seni seviyor dediŞok oldum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.