Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cok utangacım ne yapmalıyım

cok utangacım ne yapmalıyım
0
214

Similar threads

merhaba arkadaşlar, ben sanaldan bir kızı seviyorum sanal deyince hemencecik kestirip atmayın lütfen sevginin yeri olmaz işte her neyse birbirimizi seviyoruz lakin çıkmak istemiyoruz bugün o da beni sevdiğini söyledi lakin ben azıcık utangaç olduğum için mesajla bile olsa kızla konuşamıyorum çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Arkadaşlar ben zorunlu bi olaydan dolayı okulda sını başkalaştırmak durumunda kaldım Sınıfta bir kız var Ilk Olarak gözüm takılıyodu lakin olmaz diyordum Kız zaten sınıfta fazla dikkat çekici biriydi Sonra meslek o fakat aşık oldum Yalnız Kızın Adı dışarıya hiç birşey bilmiyorum Ben utangaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
265
kendim için deil peki işim olmas böle şeylerle yakin bi arkim çaresiz durumda okulda svdiği biri var ona her tenefüs bakıyormuş oda ona bakıyormuş lakin birbirleriyle hiç konuşmamışlar şimdi arkimde utangaç bi türlü konuşamıyor bana destek et diyo benimde aklıma bişe gelmio derhal yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
328
Arkadaşlar konu açmıştım şu anda ise bambaşka bi şart var kız yanıt vermiyor sosyal iletişim sayfasını kapatmış konuşamıyoruz kız aslında 2bina yanda oturuyor lakin ben fazla derecede utangacım gidip yüz yüze konuşamıyorum fakat yakın arkadaşı var kız benzer şekilde bizde yakınız yani yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
merhaba arkadaşlar ben 1 yıl önce bizim okulda bir kıza aşık olmuştum, çok peşinden koştum 1 sene baştan başa hiç yüz vermedi banaAralıksız dışladı ne yapsam yaranamadım en sonunda vazgeçtim sildim heryeden engelledim 2 gün önce en yakın arkadaşı bana geldi, ayşe seni seviyor dediŞok oldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt