Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çökertme Kebabı

Çökertme Kebabı
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
cokertme-kebabi.jpg

Çökertme Kebabı Tanımı İçin Materyaller

  • 400 gram kuşbaşı doğranmış et
  • 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biberi
  • 1 çay kaşığı karabiberi
  • Tuz
  • 1 çorba kaşığı rendelenmiş soğan
  • 3-4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 diş sarımsak

Çökertme Kebabı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etleri kuşbaşı doğrayıp tavaya alıyoruz.
  2. Üzerine sıvı yağı, baharatları, tuz ve rendelenmiş soğanı koyup yarım saat bir saat kadar buzdolabında bekletelim.
  3. Beklettikten sonra üzerine bir buçuk yahut iki su bardağı su koyalım suyunu çekene kadar pişirelim şayet çok pişmiş seviyorsanız dilediğiniz kadar su koyabilirsiniz.
  4. Daha sonra bir yemek kaşığı tereyağı ile biraz kavurun.
  5. Patatesleri ince ince doğrayıp kızdırılmış yağda kızartın.
  6. Daha sonra domatesleri rendeleyin tavaya bir yemek kaşığı tereyağı koyalım eridikten sonra rendelenmiş domatesi koyup pişmeye bırakın.
  7. Yoğurdu bir kapa alıp çırpın üzerine sarımsak ekleyelim. Herşey piştikten sonra servis edelim afiyet olsun.
 
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,319Kullanıcılar
Üst Alt