Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çökertme Kebabı

Çökertme Kebabı
0
14

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95

Çökertme Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tavuk göğsü (500 gram kadar)
  • 4 büyük uzunluk patates
  • 1 kase yoğurt
  • 1 büyük diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • Pulbiber

Çökertme Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce patateslerimizi ince ince dilimleyip, kızartıyoruz.
  2. Tavuk göğsünü küp küp doğruyoruz suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
  3. Suyunu çekince sıvıyağ tuz ve baharatları ekliyoruz ve güzelce kavuruyoruz.
  4. Diğer yandan sarımsaklı yoğurdumuzu da hazırlıyoruz.
  5. Servis tabağına evvel kızarttığımız patatesleri alıyoruz.
  6. Üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu döküyoruz akabinde kızarttığımız tavuk göğsünü ekliyoruz.
  7. Üzerine maydanoz serptikten sonra servise hazırdır deneyeceklere afiyet olsun.
Çökertme Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt