Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çomak

Çomak
0
407

Similar threads

çelik çomak oyunu nasıl oynanır çelik çomak kuralları nedir ÇELİK ÇOMAK OYUNU NASIL OYNANIR? Bu oyun iki grup arasında oynanır Gruplar minimum ikişer kişiden oluşur Oyunda biri 30 cm diğeri ise 70 cmlik iki sopa bulunur Düz bir yere çizgi şeklinde ufak bir çukur açılır Çukurdan 20 adım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
çelik çomağı yazın en eski oyunlardan çelik çomak kuralları çelik çomak oyunu nasıl oynanır Bu oyun iki grup arasında oynanır Gruplar en az ikişer kişiden oluşur Oyunda biri 30 cm diğeri ise 70 cmlik iki sopa bulunur Düz bir yere çizgi biçiminde ufak bir çukur açılır Çukurdan 20 adım geride...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Çocukluğumda en çok oynadığım ve en sevdiğim oyunlardan birisiydi çelik çomak Annem güvenli olmayan bulur oynamama müsade vermezdi lakin bir fırsatını bulur ve arkadaşlarla çelik çomak oynardım el altından Acilen çocukluğumdan kalma bu güzel oyunun nasıl oynandığı hakkında biraz veri vereyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Arı Kovanına Çomak Sokan Kız Stieg Larsson,Millennium 3 Arı Kovanına Çomak Sokan Kız Arı Kovanına Çomak Sokan Kız kitap özeti Arı Kovanına Çomak Sokan Kız konusu “Sizi uyarıyoruz: Millennium üçlemesi muhakkak bağımlılık yapıcı The Guardian “Dönüp defalarca okumak istiyorsunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Hipokrat Parmakları Hastalığı Nedir? Parmaklarda çomaklaşma Çomak hastalığı nedir? Parmaklarınızda çomaklaşma mı var? veya öteki adıyla Hipokrat Parmakları El ve Ayak parmaklarının, uçlarındaki yumuşak dokunun şişip yuvarlaklaşması çomak parmak adıyla bilinir başta Hipokrat göre ampiyemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt