Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

combomax modem yardım

combomax modem yardım
0
139

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar benim bi pikatel combomax modemim var ve neredeyse her saat bası intrnetten kopuyo internete baglı gözukuyo ama herhangi bi web sayfasını acmıyor ama bilgisayarı tekrar baslatınca internet duzeliyo ve 1 saat sonra tekrar gidiyo bunun nedenin bilmiyorum ama firmwareden supeleniyorum yardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

Günümüz koşulları ve pandemi ortamında internet ihtiyacının ve kullanımının tüm dünyada oldukça arttığı bir süreçten geçiyoruz. Neredeyse tüm plan, program, alışveriş ve işlerimizi internet üzerinden yapar hale geldik. Bu yoğun kullanım internet hızlarını da doğal olarak etkiliyor. Pandemi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Evlerimizde kullandığımız modemler her zaman bekleneni veremiyor. Ancak bu onların tamamen işe yaramaz olduğunu da göstermiyor. Ev veya benzeri ortamlarda Wi-Fi çekmemesi durumunda alınacak önlemler ve gerekli durumlarda daha iyi bir deneyim yaşamanız için yönelmeniz gereken farklı çözümler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
271
Konutlarımızda, ofislerimizde yahut kamuya açık alanlarda kullandığımız modem ve router’lar temelinde birer bilgisayar. Her gün kullandığımız bilgisayarlarımız üzere modem ve router cihazlarımızda da bir işlemci, bellek (RAM) ve depolama ünitesi bulunuyor. Tüm bu donanımlar Linux çalıştırarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Evinizde yerel sunucu kurma destekli online oyunlar oynamak, web siteleri veya projeleriniz için kullanabileceğiniz sunucular kurmak için ihtiyacınız olan şey port açmak. Aynı şekilde bir cihaza (örneğin IP kamera) uzaktan ulaşmak ve kontrol etmek için de portlara ihtiyacınız var. Peki port...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
slm arkadaslar ilginenenler icin bir sorun ve deneyimimi paylasmak istiyorum eternet karti vs islemlerinden sonra hatta modemi bagladigimda @ isiginin yani line sinyalinin olmadigini gordum ama eminim hat bagli denedim bir kac alternatif olmayinca telefon sirketini aramayakarar verdim bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,460Konular
981,099Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt