Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Comertlik İle İlgili Şiirler

Comertlik İle İlgili Şiirler
0
373

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Comertlik Şiirleri
Comertlikle İlgili Şiirler

Comert olan kimse Hak'ka yakındır

Comert olan insanı Allah sever,
Comert kimseyi cumle alem over,

Peygamber butun her şeyini verdi,
Comert olanı Rabbim sever derdi
Ali hayırı comertlikte gordu,

Hazreti Hatice once başladı,
Tum malını fakire bağışladı
Buyukler cimri olanı dışladı,

Ebubekir comertlikten yılmadı,
Butun malını dağıttı almadı
Giyecek elbise bile kalmadı,

Yusuf comertlik insanlarda ardır,
Cimri olan kimsenin ici dardır
Evliyaların bir hırkası vardır,

Yusuf Tuna

Toprak Ana

Bir ana tanıyorum,
comert mi comert
Emekleri karşılıksız bırakmaz
Kucak acmış Dunya'da tum varlığa
Dağ bayır ki onun kendi kucağı
O benden umitkar,ben ise ondan
Bereketli,vefalı benim 'Toprak ana'm

Hikmet Elp

Rubailer 7

Felek ne comert aşağılık insanlara
Han, hamam, dolap, değirmen, hep onlara
Kendini satmayan adama ekmek yok
Sen gel de yuf cekme boylesi dunyaya !

Omer Hayyam

Similar threads

Comertlik İle İlgili Hadisler Comertlik İle İlgili Hadisi Şerifler Hz Cabir (radıyallahu anh) anlatıyor: Hz Peygamber (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki: Satışında, satın alışında, borcunu odeyişinde comert ve kolaylaştırıcı davranan kimseye Allah rahmetini bol kılsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Ben, guzel ahlakı tamamlamak icin gonderildim Hz Ebu Hureyre (ra) 245 7 (Ramuz elehadis) İnsanların en hayırlısı, ahlakı en guzel olandır Mu’minin mizanında en ağır basacak şey, guzel ahlaktır Muhakkak ki, Allah Teala işi ve sozu cirkin olan ve hayasızca konuşan kimseye buğz eder Hz Ebud...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Doğruluk ile İlgili Hadisle Ben, guzel ahlakı tamamlamak icin gonderildim Hz Ebu Hureyre (ra) 245 7 (Ramuz elehadis) İnsanların en hayırlısı, ahlakı en guzel olandır Mu’minin mizanında en ağır basacak şey, guzel ahlaktır Muhakkak ki, Allah Teala işi ve sozu cirkin olan ve hayasızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
doğrulukla ilgili hadisler Ben, guzel ahlakı tamamlamak icin gonderildim Hz Ebu Hureyre (ra) 245 7 (Ramuz elehadis) İnsanların en hayırlısı, ahlakı en guzel olandır Mu ’minin mizanında en ağır basacak şey, guzel ahlaktır Muhakkak ki, Allah Teala işi ve sozu cirkin olan ve hayasızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Etik Haftası Şiirleri Etik Konulu Şiirler Ben Kamu Gorevlisiyim Halka hizmet, baş tacımdır, Ben,kamu gorevlisiyim; Durust yapmak amacımdır Ben,kamu gorevlisiyim Kah,yanına ben giderim, Kah,yanıma gelsin derim; Samimi hizmet ederim Ben,kamu gorevlisiyim Halka hizmet,ibadettir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt