Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cool Lime

Cool Lime
0
60

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
cool-lime.jpg

Cool Lime Tanımı İçin Gereçler

• 4 adet limon
  • 6 kaşık şeker
  • 1,5 litre su

Cool Lime Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak 4 limonu kesip kasenin içine sıkıyoruz.
  2. Sonra 6 kaşık şeker ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Suyu ekleyip süzgeçte süzüyoruz.
  4. Sürahiye koyup soğumaya buzdolabına kaldırıyoruz.

Similar threads

Starbucks Cool Lime Tanımı İçin Gereçler 15-20 tane taze nane yaprakları1 adet limon2 yemek kaşığı şeker2 su bardağı su4 adet buz Starbucks Cool Lime Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Nane yapraklarını bir kaba alıyoruz üzerine limonun kabuğunu soyacak yardımıyla soyuyoruz büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Cool Lime Tanımı İçin Gereçler 2 adet limon15 nane yaprağı3 yemek kaşık şeker1 litre su Cool Lime Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Aslında favori bir içecek olan cool lime’ı denemek istedim, çokta hoş oldu. Hazır içecekler konusunda temkinli olup, meskende daima soğuk bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Serinletici İçecek (Cool Lime) Tanımı İçin Gereçler İki kişilik ölçü için gereçler ; 1 adet limon4 adet nane4 tatlı kaşığı şeker (isteğe nazaran artirilabilir biz daha tatlı sevdiğimiz için artırdık)6-8 adet buz Serinletici İçecek (Cool Lime) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır بسم...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Cool Lime Tanımı İçin Gereçler 1 avuç taze nane (seviyorsanız biraz daha fazla koyabilirsiniz)5 yemek kaşığı toz şeker2 limon kabuğu1 adet limon suyu (ben koymayı tercih ettim daha hoş oldu)500 ml suBuz Cool Lime Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci olarak limon kabuklarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Cool Lime (Limonata) (Bu İçecek Favoriniz Olacak) Tanımı İçin Materyaller 2 adet lime limon10-15 yaprak nane2 yemek kaşığı dolusu toz şeker3-3.5 su bardağı suBuz Cool Lime (Limonata) (Bu İçecek Favoriniz Olacak) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Limonların kabuklarını soyup nane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt