iltasyazilim
FD Üye
Çorbalara Kıtır Ekmek Tarifi İçin Malzemeler
*200 gr bayat ekmek
*3 yemek kaşığı zeytinyağı
*Yarım çay kaşığı kuru nane
*Yarım çay kaşığı karabiber
*Yarım çay kaşığı kekik
*Yarım çay kaşığı biberiye
*2 çay kaşığı toz kırmızıbiber
Çorbalara Kıtır Ekmek Tarifi Yapılışı Merhabalar bugün bayat ekmeklerimizi değerlendirelim Bayat ekmeklemizi düzğün şekilde küçük küçük küp küp doğrayın Sonra malzemelerin hepsini koyup iyi bir şekilde karıştırın tepsiye yağlı kağıt serip üzerine dökün sıcak fırında 67 dk yeterli olur Soğuyunca bir kavanoza koyup istediğiniz zaman kullanın Çorbalara yemeklere yakışır Güzel bir alternatif Ben 200 gr dedim ama sizin ne kadar varsa o kadar yapabilirsiniz
Afiyet olsun
*200 gr bayat ekmek
*3 yemek kaşığı zeytinyağı
*Yarım çay kaşığı kuru nane
*Yarım çay kaşığı karabiber
*Yarım çay kaşığı kekik
*Yarım çay kaşığı biberiye
*2 çay kaşığı toz kırmızıbiber
Çorbalara Kıtır Ekmek Tarifi Yapılışı Merhabalar bugün bayat ekmeklerimizi değerlendirelim Bayat ekmeklemizi düzğün şekilde küçük küçük küp küp doğrayın Sonra malzemelerin hepsini koyup iyi bir şekilde karıştırın tepsiye yağlı kağıt serip üzerine dökün sıcak fırında 67 dk yeterli olur Soğuyunca bir kavanoza koyup istediğiniz zaman kullanın Çorbalara yemeklere yakışır Güzel bir alternatif Ben 200 gr dedim ama sizin ne kadar varsa o kadar yapabilirsiniz
Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.