Çörek Otlu Susamlı Pişi Tanımı İçin Materyaller
- 1 yumurta
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 kabartma tozu
- 1 yemek kaşığı çörekotu
- 1 yemek kaşığı susam
- 1 çay kaşığı tuz
- Aldığı kadar un
- 1 su bardağı sıvı yağ
Çörek Otlu Susamlı Pişi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel hamuru için un hariç gereçleri karıştırma kabına alın karıştın.
- Yavaş yavaş un dökün, ele yapışmayan hoş bir hamur yapın.
- Üzerini örtün yarım saat dinlendirin.
- Hamuru ikiye ayırın açın.
- Kızgın yağda kızartın .
- Dileyen hamurları dilediği üzere kesebilir keçi ayağı kare yuvarlak zevkinize kalmış deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ????????.