Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Counter Şifre

Counter Şifre
0
192

Similar threads

arkadaşlar counter strike condition zero da ölümsüzlük şifresi varmı bilen varsa lütfen söylesin simdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Counter strike ve counter strike source nin nir sitede ekran goruntulerini gordumDoruntede adam 2 elinde 2 pompalı ile ates ediyordu daha once çift silah hilesini duymustum şimdi iste o şifreyi arıyorum lütfen bilen varsa paylassınForumda aradım ama bulamadım bu hileyi
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
counter hileleri, svcheats 1 Hile modunu aktif hale getirir botsniperonly Bot'ların sadece sniper almasını sağlar botknivesonly 1 Bot'ların sadece bıçak kullanmasını sağlar cllevellocks 16382 Tüm kesilmiş sahneleri açar no Görünmezlik verir noclip Duvarlardan geçebilmenizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Arkadaşlar 2 farklı map ve sürüm sanırım bunlarBazı mapları farklı skin ler falan bazısında bi işe yaramıyo benim yüklediğim CounterStrike bu ama bunda assault mapı farklı yani bu sürümü değil istediğim assault mapı bu ve girişide değişik Counterin hangi sürümü bilen varmı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkadaşlar bugün counter oynuyodum server olmama reğmen başkaları adımı değiştirebiliyodu acaba bunun nasıl olduğunu bilen varmı bilen varsa yazana ödül baş harfi r
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,505Konular
982,566Mesajlar
33,029Kullanıcılar
alisevenSon üye
Üst Alt