Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Counter strike ve counter strike source nin nir sitede ekran goruntulerini gordumDoruntede adam 2 elinde 2 pompalı ile ates ediyordu daha once çift silah hilesini duymustum şimdi iste o şifreyi arıyorum lütfen bilen varsa paylassınForumda aradım ama bulamadım bu hileyi
counter hileleri,
svcheats 1 Hile modunu aktif hale getirir
botsniperonly Bot'ların sadece sniper almasını sağlar
botknivesonly 1 Bot'ların sadece bıçak kullanmasını sağlar
cllevellocks 16382 Tüm kesilmiş sahneleri açar
no Görünmezlik verir
noclip Duvarlardan geçebilmenizi...
Arkadaşlar 2 farklı map ve sürüm sanırım bunlarBazı mapları farklı skin ler falan bazısında bi işe yaramıyo benim yüklediğim CounterStrike bu
ama bunda assault mapı farklı yani bu sürümü değil
istediğim assault mapı bu ve girişide değişik
Counterin hangi sürümü bilen varmı...
arkadaşlar bugün counter oynuyodum server olmama reğmen başkaları adımı değiştirebiliyodu acaba bunun nasıl olduğunu bilen varmı
bilen varsa yazana ödül baş harfi r
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.