Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Counter Strike 1.6 Atma Sorunu Yardım!

Counter Strike 1.6 Atma Sorunu Yardım!
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar önceden oyuna girerken sorun yoktu Sonra servera girdim Ama tam server açıldı oyun çalışmayı durdurdu diyor ve çözüm arıyor Regedit ile hallettim ama bu sefer ise servera girdikten sonra oynarken atıyor Ha birde ben oyunu kurdum ve oyundan 3 kere girip çıktım Bir daha girince kendi kendine servera girmeye başladı ama ben hiç servera girmedim ki Bu server rusçaydı Favorilere eklediğim serverlar siliniyor ve yerine rusça serverlar geliyor Oyuna girince önce

Play MP3
Stop MP3
Stop Demo
Play Demo
New Game
Find Servers
Options
Quit
gibi seçenekler vardı Şimdi ise sadece:

Random Servers (kendi geldi)
New game
Find Servers
Options
Quit

var Yardım edin lütfen

Similar threads

KİNGOFCS Ticari Amaçla Hizmet Veren Counter Strike 16 veya 15 Tek Tıkla İndir, Yükle, İnternetten Türklerle Oyna! Selam arkadaşlar, İnternetten Türklerle Counter Strike 16 veya 15 oynamak istiyorsanız aşağıdaki adresten oyunu hızlıca indirip, yükleyebilirsiniz Oyunun içerisinde yüklü Türk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Sorun : Counter strike 16 oyuna girince REKLAM ALANINDA altta OK yazısı Çıkıyor Tam orda donuyor Sistem Bilgileri : Windows Vista BASİC , İnterCore2Duo , Ati Radeon 4650 Jigsaw İlgilenirsen Sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Counter Strike 16 Bot kullanımı CounterStrike 16 yı BOT oyuncularla oynamak icin bir yama Bazı suumlerde CounterStrikea » New Game » Start dediğimizde oyun acılmaz Bu CounterStrike bot programını yukleyerek New Gameden oyunu oynayabilirsiniz Programı oyun klasorunuzun olduğu yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
ARKADASLA BAKTIM ADAM AKILLI BİR COUNTER STRİKE bilgilerini BİR ARAYA TOPLANIP SUNULMAMAIŞ DEDİM TOPLUYUM ARKADASLAR CEŞİTLİ SİTELERDEN EVE KENDİM YAZDIM BUYURN BASLIYALIM 1) PROGRAMLI server ayarı değiştiriciler var : BU LİNKTE 7 8 TANE VAR BAKIN EBEĞENİRSİNİZ SİTEYİ DE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Counter strike 1,5 hileleri Daha Cok Kan Oyunda daha cok kan olsun istiyorsanız konsol ekranına bind backspace impulse 102yazın (backspace yerine istediğiniz tuşu yazabilirsiniz) eğer hileyi doğru girerseniz oyun sırasında her silme (backspace) tuşuna bastığınızda ortalığı kan ***urur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,519Konular
981,217Mesajlar
31,075Kullanıcılar
asderbenSon üye
Üst Alt