Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cpu soğutma

cpu soğutma

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar siatemde p4 24 533 prescot işlemcim var ve çok ısınıyor bende bıktım ve max 5060$ civarında para vererek bi soğutucu almak istiyorum kaliteli bi şey ne önerirsiniz zalman,thermaltake,coolmaster gibi markalar var ama bilemiyorum şimdiden teşekkürler

Similar threads

Zalman ZMF120 YTL ZALMAN ZMF1 ister normal istersenizde sesiz modda çalışabilir Sessiz modda iken titreşim ve gürültüye izin vermez Minimum düşük ses oranında bile maksimum soğutma sağlar Zalman 92mm fanlar soğutma ihtiyacınıza göre her iki sessiz ve normal modda çalışmanızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Extreme Soğutma Yöntemleri Ayrıntılı Anlatım Gaz Destekli Sıvı Soğutma (Chiller, Water Chilli) Sistemleri sıvı soğutma sistemimize, bir kompresör ilave edilerek gaz destekli su soğutma sistemi elde edebiliriz Burada bir bilgi hatası oluşmaması açısından belirtmemiz gereken nokta bir nokta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Bir süredir çok güzel kullandığım sistemimde diskim bad sector vermeye başladı Haklıydı tabii kaç senelik disk Ben de gittim iki tane samsung 120 Gb disk aldım Aldım sorunlarım başladı Ana kartın fanını değiştirdim Termal macunu yeniledim Isıları kontrol ettim PSU bile ısınmıyor Hatta elimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Geçen yıl abimin lise son sınavı vardı diye ekran kartımızı satmıştı bende bu yıl abim üniversiteye gitti diye bi ekran kartı aldım 5060 civarında 2 el adam beni küçük gördü sanırım bana ati readon x1500 ı verdi adam dediki bütün oyunları rahat oynarsın bende güle eğlene gittim tabii 1 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Selam arkadaşlar Ben bir streamer'ım Aktif bilgisayarım macbook pro 2019 mid nvidia 650m mevcut ekran kartı olarak işlemcim de i7 24 ghz ve 8 gb ram İşleri büyütmeyi düşünüyorum şimdi bu yüzden sizden tavsiyeler almak istiyorum Alacağım ekran kartı msi nvidia 970m gaming 4g Alacağım işlemci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt