Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA BEN DÜN GECE STEAMDAN FERNBUS SİMULATORU SATIN ALDIM VE KURULDU DAHA SONRASINDA BAŞLATA BASTIM İLK ÖNCE SİYAH PENCERE ÇIKTI SONRA TAM EKRAN SİYAH OLDU SONRA MASAÜSTÜ GELDİ VE SAĞ ALT KÖŞEDE AMD DRİVER GÖRÜNTÜ SÜRÜCÜSÜ YANIT VERMEYİ KESTİ VE BAŞARIYLA BU DURUMDAN KURTULDU YAZIYOR VE BİR...
arkadaslar rahatsız ettigim için özür dilerim ben 18 Wheels of Steel Convoy aldim yükledim ancak prism3d hatasi veriyor nedir bu prism3d neden hata veriyor nasil düzeltip açabilirim lütfen yardim edin belki birçok kes konu açildi kızabilirsiniz ama yardim ederseniz çok sevinirim
Oncelikle Allahin selami hepimizin uzerine olsun arkadaslar Son gunlerin çok gundembi konusu bu half life launcher calismayi durdurdu hatasi
bilindigi uzere cs oynayanlar online oynamak istedikleri zaman hile acilmayan serverlarda lan game tarzı oynayip oyundan zevk almak isterler bunun icindir...
Herkese iyi akşamlar arkadaşlarÖncelikle benim bilgisayarın özelliklerini verip daha sonra sorunlara geçmek istiyorum
Windows XP Service Pack 3
32 GB Ram
Nvidia GeForce 8800 GTX
Intel(R) Core(TM)2 Extreme CPU X9650 @ 300GHz
Medal of Honor:
Oyunu kuruyorumSimgesine tıklıyorum,ekrana moh...
Sa
lk Önce Oyunu Sorunsuzca Yükledim
Crack'ini Yaptim
V101 Yükledim
Oyunu Açtim Herşey Sorunsuz
New Game Delective 1 bölüm
tiklayınca 1bölüm yüklüyor tam bölüm açilacakken
siyah bir ekran geliyor ve
gönderme hatasi veriyor ne yapmam lazim?
1,5gb ram
128 ekran kart
2,4 caleron...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.