Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

CsGo yardım

CsGo yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve ne zamandır bu soruna bi çözüm bulamadım Bütün çözümleri denedim ama bi türlü sorun ortadan kalkmadı CsGo launcher'ına tıkladıgımda bu hatayı alıyorum :illegal termination of worker thread Arkadaşlar bu sorunun çözümünü bilen biri varsa ne olur yardımcı olsun

Similar threads

Arkadaşlar Ücretsiz CS GO İndirdim Ama Oyuna Girerken(((( illegal termination of worker thread )))) Diye Bir Hata Veriyor Napmam Lazım Virüs Programı Kapalı Zaten Çözüm Lütfen Steam Den de Açmayı Denedim Ama Olmuyo
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Merhabalar arkadaşlar bende nadiren gorulen bi hata var ve bu hatanın çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdi hata şu ; gta 3 de olanını söyleyeyim ben ama gta vice citydede aynı şey oluyor belkide diğer gta lardada oluyordur ama bakmadım neyse şimdi yeni oyun başlatınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Merhaba arkadaşlar dün torrent ile CoD 4'ü indirdim ama çıkarttığım iso dosyasından oyunun iw3mp veya sp olan exe dosyaları yok İnternetten indirdiğim launcher'lar zaten hiç olmuyor Bunun sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim birde danışmak istediğim diğer konu, internette sağlam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Arkadaşlar dün de oyunu açamadığım hakkında bir konu açmıştımOnu çözdüm, hatta anlatayım kısacaBen defalarca girmeye çalışıp defalarca Programı Kapat hatası aldığım sırada oyunun klasörü içinde Erroradında bir txt dosyası gözüme çarptıAçtım, içinde değişik şeyler ve locAmerican yazıyorduO txt'yi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Merhaba arkadaşlar bugün counter strikede cok karsılasılan pek sevilmeyen bi sorunun çözümünü yazıcam size bilgisayar açılır açılmaz oyun yönetcisi reklamı gelmesinden şikayetçi olan bir çok arkadaş varBunun çözümü şöyle oluyor valvenin içindeki oyunyöneticisi serverleri ve oyun yöneticisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
982,158Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt