çulama MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 1 litre tavuk suyu 150 gr margarin tavuk ciğeri 1 adet tavuk 1 baş soğan şam fıstık 1 kg yufka yeni bahar kuş üzümü karabiber tarçın tuzlu HAZIRLANIŞI Bir tencereye bir baş soğan doğrayın, 2 çorba kaşığı margarin ile çevrin Soğan hafif pembeleştiğinde fıstık ve pirinç ilave edip birazcık daha kavurun daha sonra üstüne, doğranmış tavuk ciğeri, tuzlu, kuş üzümü, tarçın, karabiber, yeni bahar ve bir su bardağı su koyup, suyu çekilinceye dek pişirin Öteki bir kapta 250 gr margarini eritin Üç yufkayı tekrar tekrar gelecek şekilde, aralarını yağlayıp, yağladığınız bir tepsiye serin Hazırladığınız iç pilavı ve tavuğun göğüs etlerini didikleyip bunun üstüne döşeyin Kalan iki yufkanın, aralarını yağlayıp, böreğin üzerine örtün ve dargın fırına sürüp, pişirin Piştikten daha sonra üzerine sıcak tavuk suyunu dökün ve 1012 dakika daha fırında pişirip, sıcak olarak servis yapın id