Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çulama

çulama
0
54

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
çulama MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 1 litre tavuk suyu 150 gr margarin tavuk ciğeri 1 adet tavuk 1 baş soğan şam fıstık 1 kg yufka yeni bahar kuş üzümü karabiber tarçın tuzlu HAZIRLANIŞI Bir tencereye bir baş soğan doğrayın, 2 çorba kaşığı margarin ile çevrin Soğan hafif pembeleştiğinde fıstık ve pirinç ilave edip birazcık daha kavurun daha sonra üstüne, doğranmış tavuk ciğeri, tuzlu, kuş üzümü, tarçın, karabiber, yeni bahar ve bir su bardağı su koyup, suyu çekilinceye dek pişirin Öteki bir kapta 250 gr margarini eritin Üç yufkayı tekrar tekrar gelecek şekilde, aralarını yağlayıp, yağladığınız bir tepsiye serin Hazırladığınız iç pilavı ve tavuğun göğüs etlerini didikleyip bunun üstüne döşeyin Kalan iki yufkanın, aralarını yağlayıp, böreğin üzerine örtün ve dargın fırına sürüp, pişirin Piştikten daha sonra üzerine sıcak tavuk suyunu dökün ve 1012 dakika daha fırında pişirip, sıcak olarak servis yapın id  
 

Similar threads

MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 1 litre tavuk suyu 150 gr margarin tavuk ciğeri 1 adet tavuk 1 baş soğan şam fıstık 1 kg yufka yeni bahar kuş üzümü karabiber tarçın tuz HAZIRLANIŞI Bir tencereye bir baş soğan doğrayın, 2 çorba kaşığı margarin ile çevrin Soğan hafif pembeleştiğinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 1 litre tavuk suyu 150 gr margarin tavuk ciğeri 1 adet tavuk 1 baş soğan şam fıstık 1 kg yufka yeni bahar kuş üzümü karabiber tarçın tuz HAZIRLANIŞI Bir tencereye bir baş soğan doğrayın, 2 çorba kaşığı margarin ile çevrin Soğan hafif pembeleştiğinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
İç Pilavlı Piliç Dolması Malzemeler 1 adet fırında kızarmış tüm tavuk 500 gr iyi kalite pirinç 125 gr tereyağı veya margarin 4 ya da 5 bardak et suyu ya da olağan kaynamış su 80 gr dolma fıstığı 80 gr kuş üzümü 200 gr incef küp biçiminde doğranmış kuzu ciğeri Yarım bağ ince kıyılmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
İç Pilav Tarifi İçin Malzemeler 300 gr kuzu ciğeri veya tavuk ciğeri2 su bardağı pirinç3 su bardağı sıcak su1 adet orta boy soğan2 yemek kaşığı dolmalık fıstık2 yemek kaşığı kuş üzümü1 çay kaşığı dolusu yeni bahar1 çay kaşığı dolusu tarçınYarım çay kaşığı karabiber1 çay bardağı zeytinyağ1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
turşulu ördek MALZEMELER iç pilav için : 1 baş soğan 50 gr tereyağı 1 çorba kaşığı kuş üzümü 1 su bardağı pirinç 1 kahve fincanı badem 1 çorba kaşığı fıstık tuz, karabiber yemek için : iki kilo lahana turşusu (ya da lahana) 1 baş soğan 150 gr margarin kırmızı biber 150 gr tereyağ tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt