çullu köfte MALZEMELER 200 gr kıyma 2 su bardağı ince bulgur 1 adet büyük baş soğan 1 tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı kimyon 1 adet yumurta 3 su bardağı su Tuzlu karabiber kızartmak için yağ HAZIRLANIŞI Kıyma, bulgur, ince ince kıyılmış maydanoz, soğan, kimyon, karabiber ve tuzu geniş bir vahşi alınElinizi sık sık ıslatarak bütün malzemeyi birbirine tamamen karıştırınYoğurup sakız kıvamında bir araç gereç elde edinBu malzemeden, köfte büyüklüğünde parçalar koparıp, avuç içinizde yuvarlayın ve şekil verin Bir tencerede üç bardak suyu kaynatın İçine tuzlu atın Köfteleri yaklaşık 8 dakika değin haşlayınDaha daha sonra kevgirle alınBu arada yumurtanın içine bir çimdik tuzlu atıp, çırpın Suyu en ince ayrıntısına kadar süzülünce, köfteleri yumurtaya bulayıp yağda kızartınSıcakken ya da dilerseniz soğuk olarak servis yapın