Cuma gunune ozel okunması tavsiye edilen bircok dua bulunmaktadırOzellikle Oğle ezanı ile salası arasında okuyabildiğiniz duaları okumanız tavsiye edilirCuma gunu tesbih cekmek Peygamber Efendimize Salavat cekmek ayrıca kelimei tehvit ve Estağfurullah cekilmesi onerilir
imagescumagunuhanidualarinokunmasigerekir5adbe20e17a9f
Cuma gunleri okunacak dualar
Cuma gunu ikindi namazı ile guneş batmasına kadar olan zaman diliminde Allah’dan isteyinDua edin
Cuma gunu La ilahe illa ente ya hannanu ya mennanu ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram bu dua ile dua eder ve Allah’dan isterse Allah mutlaka duanıza karşılk verir
Cuma gunu akşam ezanına 45 dakika kala Ya Meliki Muktedir sin Allah’ım bana yardım et ismini (100) defa tekrarlayıp sonrada dileğinizi dileyin, sıkıntınız gider,huzur vr rahata erersiniz
Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden goğe kadar bir nurla aydınlanır İki Cuma arasında işlediği gunahlar da affolur
Cuma gunu 80 salevat getirenin, 80 yıllık gunahı affolur)
Cuma gunu veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir koşk ihsan edilir)
Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, gunahları affedilir)
Cuma gunu gusledenin gunahları affolur
imagescumagunuhanidualarinokunmasigerekir5adbe20e17a9f
Cuma gunleri okunacak dualar
Cuma gunu ikindi namazı ile guneş batmasına kadar olan zaman diliminde Allah’dan isteyinDua edin
Cuma gunu La ilahe illa ente ya hannanu ya mennanu ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram bu dua ile dua eder ve Allah’dan isterse Allah mutlaka duanıza karşılk verir
Cuma gunu akşam ezanına 45 dakika kala Ya Meliki Muktedir sin Allah’ım bana yardım et ismini (100) defa tekrarlayıp sonrada dileğinizi dileyin, sıkıntınız gider,huzur vr rahata erersiniz
Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden goğe kadar bir nurla aydınlanır İki Cuma arasında işlediği gunahlar da affolur
Cuma gunu 80 salevat getirenin, 80 yıllık gunahı affolur)
Cuma gunu veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir koşk ihsan edilir)
Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, gunahları affedilir)
Cuma gunu gusledenin gunahları affolur