Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cuma Gunu Hani duaların okunması gerekir

Cuma Gunu Hani duaların okunması gerekir
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cuma gunune ozel okunması tavsiye edilen bircok dua bulunmaktadırOzellikle Oğle ezanı ile salası arasında okuyabildiğiniz duaları okumanız tavsiye edilirCuma gunu tesbih cekmek Peygamber Efendimize Salavat cekmek ayrıca kelimei tehvit ve Estağfurullah cekilmesi onerilir

imagescumagunuhanidualarinokunmasigerekir5adbe20e17a9f

Cuma gunleri okunacak dualar

Cuma gunu ikindi namazı ile guneş batmasına kadar olan zaman diliminde Allah’dan isteyinDua edin
Cuma gunu La ilahe illa ente ya hannanu ya mennanu ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram bu dua ile dua eder ve Allah’dan isterse Allah mutlaka duanıza karşılk verir

Cuma gunu akşam ezanına 45 dakika kala Ya Meliki Muktedir sin Allah’ım bana yardım et ismini (100) defa tekrarlayıp sonrada dileğinizi dileyin, sıkıntınız gider,huzur vr rahata erersiniz

Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden goğe kadar bir nurla aydınlanır İki Cuma arasında işlediği gunahlar da affolur

Cuma gunu 80 salevat getirenin, 80 yıllık gunahı affolur)

Cuma gunu veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir koşk ihsan edilir)

Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, gunahları affedilir)

Cuma gunu gusledenin gunahları affolur

Similar threads

Cuma Gunleri Okunması Gereken Dua Cuma gunu biz muminleirn bayramıdırBu mubarek gunu en iyi şekild edeğerlendirmek icin bilmemiz gereken bir cok şey var kitaplarda okuduğum kadarıyla sizlerle paylaşmak istiyorum Cuma gunu okunacak dualardan bazılarınıRabbim icten yapılan tum dualarınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Herkese Hayırlı Cumalar diliyorum oncelikle bugun sizlere Cuma gunu okumamız gereken cok guzel dualar ve tesbihatlar paylaşmak istiyorum imagescumagunuokunmasitavsiyeedilendualar5adbdfc48451e Ozellikle bu duaları bu mubarek gunde okumanızı tavsiye ediyorumCuma gunu okunması tavsiye edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Cuma gününe özel okunması öğüt edilen çoğu dua bulunmaktadırÖzellikle Öğle ezanı ile salası aralarında okuyabildiğiniz duaları okumanız nasihat edilirCuma günü tesbih sürüklemek Peygamber Efendimize Salavat çekmek keza kelimei tehvit ve Estağfurullah çekilmesi önerilir Cuma günleri okunacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Cuma gunu kurandan hangi sureler okunur Cuma gunleri Kehf suresini okumanın cok faziletleri vardır Rivayetlerde Kehf suresini okuyan bir kimse bir daha ki Cuma gunune kadar muhafaza altına girmektedir Bu konu hadis i şerifte şu şekilde zikredilmektedir Cuma gecesi Kehf suresi okuyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
Cuma gunu, Yapılacak İbadetler ve Faziletleri Cuma gunu muminlerin bayramıdır bu mubarek ve hayırlı gunde nasıl ibadet etmeliyiz nasıl dua etmeliyiz ayrıca Cuma gununun fazileti hakkında yazımızda sizlere bilgi vermek istiyoruzHayırlı Cumalar dualarınız ve ibadetleriniz kabul olsun Cuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt