Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cuma gününe özel dua

Cuma gününe özel dua
0
157

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Cuma günü okunacak her dua değerli, her dua özeldir Bu nedenledir oysa yürekten okunan her dua Allah katında makbuldür
Cuma günü Kehf suresi, Duhan suresi, Ayetel Kürsi, Fatiha, Cuma gecesi ise Yasini Şerif okumamız tavsiye edilir
Bunun yanı sıra salavat getirmek, tövbe etmek ve aşağıdaki duayı okumak belirlenmiş ki önemlidir
La İlahe İllallah Cumanın Nedeniyle, Muhammedün Resulullah (SAV) Gerek Yüzünün Gölgesiyle Dünya Ve Ahiret Muradımı Ver Duasıyla Ya Vedüdüm, Sensin Maksudum, Kulhuvallahu Ehad Binbir Kez Ya Samed Cennet Kapılarını Aç Benim Günahımdan Geç Benim Günahım Var İsa Senin Gibi Hakk'ım Var Muhammed Aleyhisselam Gibi Dostum Var İlahi Kabre Vardığım Gece Lutfeyle Yalnız Kaldığım Gece Bilmediğimi Bildir Kabrimi Nur İle Doldur Kevser Şarabına Bandır Ulu Cemal?ini Göster Estağfiruliah İstiğfarın Ben Kuvvetsiz Günahkar Kulun Ya Celil Ya Cabbar Sen Bağışla Günağımı Ya Settar İlahi Cennetini Cemal?ini Göster Bana Gece Gündüz Yalvarırım Sana Dünya Ve Ahiret Muradımı Ver Bana Rabbim Allah Fikrim Zikrullah Kalbimin Nuru Resulullah Evvelim Allah Ahirim Allah La İlahe İllallah Muhammedün (SAV) Resulullah *

Similar threads

Cuma Günü Okunacak Esmalar İmamı Gazali'ye göre Cuma günü bin kere Ya Allah diye okuyanlar evliyalar sınıfına katılırlar Yine Cuma günü namazdan önce yüz defa “Ya Allah, Ya Hu diyen kimsenin hayırlı dileği gerçekleşir Cuma namazından sonra yüz defa “Ya Rahman diyenler unutkanlıktan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Cuma Günü Okunan Güzel Bir Dua Örneği Aşağıdaki duayı Cuma günü okuduğunuz Kuranı Kerim ve sürelerin çektiğiniz tesbihlerin ardından okuyabilirsinizCuma günü yapıalacak okunacak epeyce hoş bir dua paylaşıyoruz sizlerleAllah Kutsal günlerde yapılan duaların hepsini kabul etsin inşallah Cuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Cuma gunu okunacak her dua kıymetli, her dua ozeldir Bu nedenledir ki yurekten okunan her dua Allah katında makbuldur Cuma gunu Kehf suresi, Duhan suresi, Ayetel Kursi, Fatiha, Cuma gecesi ise Yasini Şerif okumamız tavsiye edilir Bunun yanı sıra salavat getirmek, tovbe etmek ve aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Cuma Gunu Okunan Guzel Bir Dua Orneği Aşağıdaki duayı Cuma gunu okuduğunuz Kuranı Kerim ve surelerin cektiğiniz tesbihlerin arkasından okuyabilirsinizCuma gunu yapıalacak okunacak oldukca guzel bir dua paylaşıyoruz sizlerleAllah Mubarek gunlerde yapılan duaların hepsini kabul etsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Cuma Duasi Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve öbür dünya muradımı ver duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir defa ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç Benim günahım varsada senin gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt