Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hangi İş İnsanlarıyla Görüştü?

Hoş geldin! Furkan sen tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hangi İş İnsanlarıyla Görüştü?
0
54

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-d4f600692aae3592d38cb2eb9b36be91b79d164c.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde iki başkanla görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu ve İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'ı kabul etti.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul ettiği PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ile de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüştü.

Similar threads

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve beraberindeki heyeti bugün saat 19:00’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul edecek. TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve beraberindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birçok bakan basketbol maçı oynadı. Çabada TBF Lideri Hidayet Türkoğlu da yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kimi bakan ve danışmanları ile basketbol maçı yaptı. Külliye'de basketbol maçı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye - Katar Yüksek Stratejik Komite 7. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Doha’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile ikili görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Doha’da Katar Emiri Şeyh Tamim bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Doların 9 TL'yi aşarak tüm zamanların rekorunu kırmasının ardından Ankara'da dikkat çeken bir görüşme gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nu kabul etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika programının üçüncü ayağı olan Gine ziyaretini iptal ettiği, bu akşam Senegal'den Türkiye'ye döneceği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turu kapsamında Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ni ve Senegal'i ziyaret etti. Erdoğan'ın yarın yapması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt