Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi: İlk Evim, İlk İş Yerim

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi: İlk Evim, İlk İş Yerim
0
114

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal konut projesinin tanıtım merasimine katıldı.

Erdoğan burada projenin ayrıntılarını açıkladı.

Erdoğan şu sözleri kullandı:

"Hedef 81 vilayet ve tüm ilçelerde 2028'e kadar 500 bin toplumsal konut, 250 bin arsa, 50 bin işyeri yaparak millete sunmaktır.

Amacımız, birinci etap konutlarını azami 2 yıl içinde bitirip hak sahibi vatandaşlarımıza teslim etmektir.

Projemizin ismini Birinci Meskenim, Birinci İş Yerim olarak belirledik.

İllere nazaran 50 bin İstanbul, 18 bin Ankara, 12.500 İzmir, 10 bin Antep, 8650 Bursa, 7500 Konya, 4500 Kayseri"

2+1 dairelere 2 bin 280'ten başlayan taksitlerle 240 ay vade ile sahip olabilecekler

850 bin lira 3+1 fiyatlı daire 3bin 187 lira taksitle 240 ay vadeyle alınabilecek."

Similar threads

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal konut projesinin tanıtım merasimine katıldı. Erdoğan, burada projenin ayrıntılarını açıkladı. Erdoğan, 81 vilayet ve tüm ilçelerde 2028'e kadar 500 bin toplumsal konut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde toplumsal konut projesinin tanıtım merasiminde konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;  "Tarihimizin en büyük toplumsal komut projesine öncülük eden Etraf, Şehircilik ve İklim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
ANKARA (İGFA) - Cumhuriyet tarihinin en önemli sosyal konut kampanyası başlatıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini tanıttı. 362 milyar liralık yatırımla hayata geçirileceği belirtilen ve 500...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal konut projesi için geri sayım sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde dev projenin tanıtım merasimine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ'den toplumsal konut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün toplumsal konut projesinin ayrıntılarını açıklamıştı. Müracaatları bugün başlayan ve ekim ayı sonuna kadar sürecek proje kapsamında Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Birinci Evim-İlk İşyerim ismi verilen toplumsal konut atağına ait...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt