Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cumlelerim Bile Kırgın Sana-kusluk şiirleri

Cumlelerim Bile Kırgın Sana-kusluk şiirleri
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cumlelerim Bile Kırgın Sana şiiri,Cumlelerim Bile Kırgın Sana,kusmekler ilgili şiir,sitemli aşk şiirleri,sitemli en guzel şiirler

Daha yolun başındayımkararlıyımCok şey var bilmediğin!Beni uzen yıllar değilbitmeyecek sevgiler gormediğin

Gittimbelki gozunde aşk hainiydimAma sendin farketmemiş olsanda yolu gosteren bana!Oyle acıdı ki icim soylediğin sozlereoyle kırıldım kiİstesemde toparlayamadım parcalarımı bi daha!Bir ozurunu bekledimbir cabanı ama goremedim! Anladım sonunda sen yalandan ibarettin

Şimdi vazgectim sevmelerden vazgectim gozlerinden
Vazgectim o iki kelimenin arkasına sığınıp gercekten saklanan yalandansenden!!!

Ayrılıpta gidenler aşkı ziyan edenler kime hesap verecekHerkes tanıkTanrım buyuk!O herşeyi gorur kimin kalbi kırıkduşmanım değilsin beddua edememAffeder mi seni bilmem ama ben affedemem!!

Aslında soyleyecek o kadar cok cumlelerim var ki sana dairAma hep bende kalıcaklar!Zamanında o kadar yordun kırdın ki cumlelerimi;ben istesem bile onlar dokulmuyor dudaklarımdanArtık icim rahat biliyorum ki bir gun ayağına dolanıcak cumlelerim ve biliyorum boğulacaksın uğruna doktuğum gozyaşlarımda!Ne beddua ederim sanane de eskisi gibi duaSeni Allah'a havale ederim sonra yoluma devam ederim

Tek bildiğim kararlıyım ben affetmem seni !!

858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt