Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cupcake

Cupcake
0
32

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Cupcake Tanımı İçin Malzemeler

• 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 2,5 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
Üzeri için
  • Damla çikolata
  • Ceviz

Cupcake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurtaları şeker ile yaklaşık 4 dk mikser yardımı ile çırpalım.
  2. Daha sonra öbür materyalleri ekleyelim kap kek kalıplarına dökelim.
  3. Üzerine damla çikolata ve ceviz ( ortasına da damla çikolata ve ceviz ekledim ) serpelim.
  4. Önceden ısıttığımız 180 derece fırında denetimli pişirelim ( yaklaşık 15-20 dk ) bu tanım ile 24 adet kek çıkıyor deneyecek olanlara afiyet olsun ????.
Not : kakao eklemeden ben hamuru 2 ye ayırdım yarısını üzümlü cevizli yarısını kakao lu cevizli yaptım büsbütün isteğe bağlı ????.

Cupcake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Cupcake Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt2,5 su bardağı un2 yemek kaşığı kakao1 paket vanilya1 paket kabartma tozu Üzeri için; Damla çikolataCeviz Cupcake Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yumurtaları şeker ile yaklaşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Yumuşacık Damla Çikolatalı Cevizli Cupcake Tanımı İçin Materyaller 2 adet yumurtaYarım su bardağı şekerYarım su bardağı sıvı yağYarım su bardağı süt2 yemek kaşığı damla çikolata1 yemek kaşığı kakao2 su bardağı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozuCeviz Yumuşacık Damla Çikolatalı Cevizli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Cupcake (Yumuşacık) Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı toz şeker1 su bardağı süt1 su bardağı sıvı yağ1 paket şeker vanilin2 paket kabartma tozu2.5 su bardağı un (Hafif akışkan olmalı)2 yemek kaşığı kakaoDamla çikolata Cupcake (Yumuşacık) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Cevizli Üzümlü Cupcake Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yumurta1 su bardağı toz şekerYarım su bardağı sıvı yağYarım su bardağı yoğurt2 su bardağı un1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1 su bardağı iri kırılmış ceviz içi1 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm Cevizli Üzümlü Cupcake Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Çikolata Soslu Cupcake Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı toz şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı süt3 yemek kaşığı kakao1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2 su bardağı un Üzerine; 1 paket krema80 gram sütlü çikolata Çikolata Soslu Cupcake Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt